"Dubrovnik je biser Jadrana" - Lord Bajron       "U trenu rađanja naše planete, najljepši susret kopna i mora desio se na crnogorskoj obali..." - Lord Bajron
 
o sajtu marketing kontakt
 

Dubrovnik info
Kako doći
Zrakoplovi
Autobusi
Brodovi
 
Gdje se smjestiti
Hoteli
Vile / Mali hoteli
Privatni smještaj
 
Šta posjetiti
Stari grad
Muzeji i galerije
Elafitski otoci
Ture oko Dubrovnika
 
Izleti
Crna Gora
Međugorje
Mostar
Otoci Korčula i Mljet
 Marketing


Sve reklame, osim na naslovnim stranicama, su potpuno besplatne.

 

Poštovani posjetioci, želimo da Vam predstavimo marketinške opcije za reklamu na sajtu www.dubrovnik-montenegro.com. Cijeneći poziciju našeg sajta i atraktivnost njegovog domena, kao i kvalitet informacija koje nudimo, mislimo da ponuđeni marketing na sajtu, može mnogo podspješiti vaše poslovanje. Zato Vam nudimo mogućnost reklamiranja. Slijedi kratak opis ponuđenih opcija:

Baner – je reklama većeg formata (standardni 468x60pixela, sa mogućnošću izmjena). On se nalazi u srednjem dijelu naslovne stranice, ispod slika Dubrovnika i Svetog Stefana. Cijena godišnjeg zakupa banera košta 600 eura. Postoji mogućnost korišćenja EXTRA BANERA koji bi bio postavljen na vrhu naslovne strane u desnom dijelu. Njegova cijena je 1000€. Ova reklama je posebno pogodna za veće kompanije, agencije, hotele i slično. Na njima se može nalaziti slika ili logo kompanije, a kada posjetilac klikne na banner, biće redirektovan na vaš sajt, ili ukoliko nemate svoj sajt, napravit ćemo vam stranicu na našem sajtu, potpuno besplatno.
Postavljanje banera na posebnoj stranici namijenjenoj za te svrhe je potpuno besplatno.

(Kontaktirajte nas)

Primjer reklame u vidu banera

Markica – je reklama manje veličine (145 x 45 pixela) i one se mogu nalaziti u lijevom i desnom stupcu ispod menija. Cijena markica je 60 eura godišnje. Kada posjetilac klikne na markicu, takođe će, kao i u slučaju bannera, biti redirektovan na sajt onoga ko se reklamira, ili na posebno napravljenu stranicu na našem sajtu (ukoliko oglašivač nema svoj sajt)

Postavljanje markice na naslovnim stranama je besplatno godinu dana.


Postavljanje markice na posebnoj stranici namijenjenoj za te svrhe je potpuno besplatno.

(Kontaktirajte nas)

Primjer reklame u vidu markice

Stranica – je mogućnost da u okviru našeg kataloga smještaja i ostalih turističkih djelatnosti predstavite svoj hotel, apartmame, sobe ili druge vidove smještaja i usluga, na jednoj cjelovitoj stranici koju bismo kreirali za Vas. Osim velikog broja informacija koje možete objaviti na svojoj stranici, postoji mogućnost objave i do 5 fotografija smještaja ili djelatnosti, iz oblasti turizma, kojom se bavite.

Postavljanje ovakve reklamne stranice je potpuno besplatno.

(Kontaktirajte nas)

Primjer reklame u vidu stranice - kliknite ovdje

 

Vlasnici privatnog smještaja potpuniju informaciju o reklamiranju vašeg smještaja na posebnoj stranici, možete naći ako kliknete na ovaj natpis PRIVATNI SMJEŠTAJ. Dakle, potpuno besplatno možete reklamirati svoj smještaj na web sajtu www.dubrovnik-montenegro.com.

Iskoristite priliku da promovišete svoj biznis na najmoćnijem mediju današnjice – internetu.

 


Montenegro info
Kako doći
Avioni
Autobusi
Brodovi
Vozovi
 
Gdje se smjestiti
Hoteli
Vile / Moteli
Privatni smještaj
 
Šta posjetiti
Stari gradovi
Kulturna baština
Muzeji
Plaže
Rijeke i kanjoni
Jezera
Planine
 
Izleti
Dubrovnik
Albanija