"Dubrovnik je biser Jadrana" - Lord Bajron       "U trenu rađanja naše planete, najljepši susret kopna i mora desio se na crnogorskoj obali..." - Lord Bajron
 
o sajtu marketing kontakt
 

Dubrovnik info
Kako doći
Zrakoplovi
Autobusi
Brodovi
 
Gdje se smjestiti
Hoteli
Vile / Mali hoteli
Privatni smještaj
 
Šta posjetiti
Stari grad
Muzeji i galerije
Elafitski otoci
Ture oko Dubrovnika
 
Izleti
Crna Gora
Međugorje
Mostar
Otoci Korčula i Mljet
 


Dubrovnik info Montenegro info

O sajtu

   Web sajt www.dubrovnik-montenegro.com je internet portal na kojem možete pronaći veliki broj raznolikih informacija o turističkim destinacijama Dubrovnika i Crne Gore. Ideja da se ovakve informacije objedine na jednom mjestu, proizašla je iz sve većeg i vidljivijeg međuzavisnog odnosa ove dvije komplementarne destinacije. Uzimajući u obzir sve bolje i prijateljske odnose Hrvatske i Crne Gore, kao i blizinu Dubrovačkog regiona i Crne Gore, smatrali smo da je postojanje jednog ovakvog projekta neophodno. Dokaz za to su na tisuće (hiljade) stranih gostiju koji svoje odmore provode na obije destinacije, kao i desetine tisuća/hiljada onih koji borave u samo jednoj, ali zato obavezno bar na dan ili dva, samoinicijativno posjete onu drugu destinaciju. Takođe, ogroman je broj turista koji organiziranim jednodnevnim turama, uz pomoć turističkih agencija, posjećuju jednu ili drugu destinaciju.

Zbog svega ovoga, pokrenut je ovaj internet sajt. Nadamo se da smo gostima koji traže informacije o jednoj ili drugoj destinaciji, a najviše onima koji traže podatke za obje destinacije – i ono što ih spaja, olakšali pripremu za putovanje.

O tome kako možete i sami biti predstavljeni na našem portalu, posjetite stranicu „Marketing“. Najveći broj reklama je potpuno besplatan.

Pozdrav svim cijenjenim posjetiteljima.


Montenegro info
Kako doći
Avioni
Autobusi
Brodovi
Vozovi
 
Gdje se smjestiti
Hoteli
Vile / Moteli
Privatni smještaj
 
Šta posjetiti
Stari gradovi
Kulturna baština
Muzeji
Plaže
Rijeke i kanjoni
Jezera
Planine
 
Izleti
Dubrovnik
Albanija